Sticker antiradiatii electromagnetice pentru telefon

Pret 50 RON fara TVA(pretul nu include transportul )

Descriere

Sticker antiradiatii electromagnetice pentru celular

 

Printr-o simpla apasare de buton, tehnologia ne permite azi sa comunicam cu persoane aflate la mii de kilometri departare. Am ajuns sa nu ne mai concepem viata fara sa sunam de oriunde am fi, sa trimitem sau sa primim emailuri, fotografii, sa tinem legatura cu oricine vrem.

Dincolo de avantaje si confort, planeaza insa ingrijorarea creata de posibilele efecte negative ale radiatiilor electromagnetice emise de aparatele din viata noastra.

Ar trebui sa ne ingrijoram ?
Telefoanele mobile ne expun la o radiatie electromagnetica numita energie de radiofrecventa. Cateva studii de renume afirma ca au demonstrat existenta unei legaturi directe intre unele tumori ale creierului si folosirea intensa a telefoanelor mobile la persoane care folosesc celulare de peste 10 ani. Din acest motiv, comunitatile medicale urmaresc cu atentie fenomenul, dandu-i prioritate.

Totusi, este bine sa fim prevazatori mai alesa atunci cand vorbim de sanatatea noastra, stiind ca intotdeauna este mai simplu (si mai ieftin) sa previi, decat sa tratezi.

Care sunt simptomele de baza ale efectului negativ al telefonului mobil asupra starii de sanatate?

•    Dureri de cap
•    Probleme de memorie si concentrare
•    Stari permanente de oboseala
•    Depresie
•    Dureri si intepaturi la nivelul ochilor, uscarea mucoaselor conjunctivale si lacrimarea
•    Inrautatirea progresiva a vederii
•   Labilitatea tensiunii arteriale si a pulsului (s-a demonstrat ca dupa o convorbire cu telefonul mobil, tensiunea arteriala poate sa creasca cu 5-10 mm Hg).

Dispozitivul pentru telefon este compus din cele mai bune materiale din domeniul nanotehnologiei.

In urma utilizarii dispozitivului pentru telefon veti observa ca:

•    durerile de cap, datorate utilizarii intense a telefonului mobil, vor dispare
•    reduce undele de interferenta fata de corpul uman cu 96,43%,
•    extinde durata de viata a bateriilor reincarcabile de 2-3 ori,
•    injumatateste timpul necesar reincarcarii acestora, mareste timpul de standby de 0,5-2 ori,
•    poate fi folosit cu aceleasi efecte atat la calculator, laptop, chiar si la televizor.

Cum se foloseste dispozitivul antiradiatii electromagnetice pentru telefon:

•   scoateti banda adeziva
•  lipiti partea adeziva pe partea din spate a telefonului mobil (se poate aplica direct pe acumulator) in apropierea antenei (antena este cea mai importanta sursa de iradiere a telefonului mobil, aflandu-se la o distanta de 3-5 centimetri de creier, asupra caruia de fapt actioneaza campul electromagnetic). Pozitia antenei este in dreapta sau in stanga, in partea de sus a telefonului mobil privit din fata.

Intrebari si raspunsuri frecvente:

1.    Cat de periculos este mobilul tau?
Nimeni nu stie cu siguranta. „Ceea ce stim azi poate deveni cosmarul zilei de maine” – este de parere omul de stiinta Olle Johansson. Este posibil ca peste cativa ani sa ne intrebam cum au fost in stare oamenii sa puna asa o sursa mare de radiatie langa cap.

2.    De ce pot fi telefoanele mobile periculoase?
Antena telefonului emite unde electromagnetice. Este acelasi tip de radiatie ca la cuptoarele cu microunde, doar ca intr-o cantitate mult mai mica. Asa cum cuptorul cu microunde incalzeste mancarea, undele mobilului incalzesc celulele umane, afectandu-le evident in mod negativ.

3.    Se poate face cancer de la telefonul mobil?
Experimentele pe sobolani au demonstrat ca genele ADN pot fi deteriorate de radiatia telefonului mobil, iar celulele sunt afectate. Aceasta este o explicatie plauzibila pentru aparitia tumorilor.

4.    Ce alte efecte daunatoare au undele electromagnetice?
Un studiu american mentioneaza urmatoarele efecte: tulburari de comportament, afectarea nervilor si a fatului, cataracta, modificari ale chimiei sangelui si scaderea imunitatii. Daca acestea sunt valabile si pentru dozele mici de radiatii pe care telefoanele mobile le emit, la o concluzie clara nu s-a ajuns inca.

5.    Sunt copiii mai sensibili la undele electromagnetice?
In general, copiii sunt mai sensibili la orice afecteaza corpul uman. Un raport australian arata ca undele electromagnetice sunt absorbite de catre copii la o rata de 3,3 ori mai mare decat un adult.