G.A.U

Generator aura umana fata versoGenerator aura umana 3Generator aura umana 1Pandant deschis ioni negativi

Riscul de a face cancer poate fi redus având un mod de viață sănătos

Mai mult de patru din 10 tipuri de cancer care afectează 600.000 de persoane numai în Marea Britanie ar putea fi prevenite dacă oamenii ar duce o viață mai sănătoasă, susțin experți britanici citați de BBC. Cele mai recente date statistice oferite de …

Daca te-ai hotărât sa experimentezi cu un astfel de dispozitiv , vei descoperi vindecări miraculoase si efecte de armonizare evidente.

Aceasta modalitate de acţiune este in întregime naturala.

Vei cunoaşte direct efectele Pandativului Cuantic Scalar asupra ta, a familiei tale si a prietenilor. Vei constata cum iţi va transforma miraculos gândurile negre si temerile zilnice in intuiţii si aşteptări pozitive, in sentimente înălţătoare si pure. Iar plantele, apa si animalele de casa vor deveni pur si simplu mai vii.

Si, la un anumit moment, vei dori sa imparti acest cadou cu ceilalţi. Pentru ca  intr-adevar, acesta este sau poate fi un minunat cadou. Un cadou de viata, o viata de care nu ai beneficiat datorita acelor forte si intenţii negative, care nu doresc ca tu sa fii ceea ce ai putea fi. Aceste dispozitive  nu iţi dau viata, ci iţi înapoiază viata care ti-a fost furata.

Aceasta viata ti-a fost furata prin sugestii subliminale, hipnotice inserate la radio, televiziune, si chiar prin aerul pe care-l respiri, datorita prezentei tehnologiilor dizarmonioase, artificiale, ne-naturale (microunde, radiaţii nucleare si electromagnetice). Senzaţia inconfundabila a unei vieţi pline ti-a fost furata de prezenta zahărului rafinat si a aditivilor chimici in alimentele de zi cu zi, de minciunile spuse continuu care ne „otrăvesc” mintea si sufletul, de cărţile de istorie falsa scrise de falşi invatatori.

Când primeşti sau oferi acest cadou , lucrurile isi arata adevărata infatisare: atât cele frumoase, cat si cele urate. Pe măsura ce săptămânile trec si mediul înconjurător din imediata apropiere se reface si revine la ceea ce ar fi trebuit sa fie dintotdeauna, vei realiza foarte clar adevărata dimensiune a complotului impotriva condiţiei umane. Si atunci, ceva se va intampla in Interiorul tău.

Ştii sa deosebeşti binele de râu, iar acest sentiment, care a fost îngropat ani de zile de egoismul si frica exacerbata, iţi va fi de acum un ghid infailibil. Conştiinţa din interiorul tău striga acum sa dăruieşti la rândul tău acest cadou pe care l-ai primit. Pentru ca fericirea de unul singur nu este fericire. Pentru ca putem fi fericiţi cu toţii, împreuna!

Dispozitivul  te ajuta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress