Continut GAU

Cancer

Cancer la piele, la ficat Cancer pulmonar , la sân Cancer la prostată Cancer la testicule Cancer la colon Cancer de colecist Cancer la

 

medalion_spate mic

Pandantivul Bioenergetic contine urmatoarele :

1.GERMANIU ( negru mat )Cancer de colecist

Germaniul este un detoxifiant de prim ordin.

El elimina, metalele grele (cadmiu, mercur, plumb) si toxinele alimentare din sange (prin metabolizarea lor mai rapida).
Germaniul previne cancerul. El suprima activitatea celulelor canceroase prin cresterea aportului de oxigen, blocand astfel malignizarea celulelor normale.
Germaniul reduce efectele secundare care apar in urma chimio si radioterapiei. Ajuta la calmarea durerilor chiar si la pacientii aflati in stadiu terminal al bolii.
Produsele care contin germaniu, au efecte demonstrate in cancerul pulmonar, hepatic, de col uterin, de prostate si in leucemii. In bolile cardio vasculare germaniul reduce vascozitatea sangelui si blocheaza sinteza colesterolului, ameliorand astfel circulatia periferica si de la nivelul creierului.
Prin cresterea aportului de oxigen de catre creier, germaniul contribuie si la instalarea unei stari de confort psihic, a unei gandiri pozitive, la disparitia oboselii si la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale.
De asemenea, germaniul scade tensiunea arteriala la bolnavii hipertensivi.

Germaniul previne imbatranirea deoarece are o actiune antioxidanta puternica, eliminand radicalii liberi.

Germaniul se găseşte în natură în cantităţi mici, sub formă de minerale proprii, ca şi în unele minereuri de plumb, zinc şi în unele varietăţi de cărbuni. Acesta formează combinaţii în stare de valenţă doi şi patru. Germaniul pur are excelente proprietăţi semiconductoare şi se utilizează la fabricarea semiconductoarelor (pentru diode, tranzistoare etc.).

În Tabelul lui Mendeleev, Germaniul (Ge) face parte din grupa a IV-a împreună cu Carbonul (C) si Siliciul (Si) comportându-se în reacţiile chimice asemănător cu acestea.

Germaniul este un antioxidant puternic ce leagă radicalii liberi, având acţiune imediată. Acesta micşorează senzaţia de durere şi îmbunătăţeşte aprovizionarea celulelor şi ţesuturilor cu oxigen.

Compusul germaniu-organic este un microelement important care poate să optimizeze potenţialul electric al celulelor. Prin funcţia sa de optimizare a aportului de oxigen la nivel sanguin îmbunătăţeşte activitatea ţesuturilor, mărind disponibilul de oxigen la nivelul organelor şi sistemelor, eliminând efectele sangvine ale policlorurii de benzen şi a toxinelor alimentare.

Corpul uman este compus din celule cu potenţial electric. Atunci când un organism devine disfuncţional, potenţialul electric se modifică. Entitatea de bază a potenţialului electric este electronul şi în corpul uman, iar ionii de hidrogen sunt un factor de influenţă.

Germaniul schimbă potenţialul anormal într-unul normal. Pentru că germaniul este semiconductor neutru, electronii acestuia îndepărtează rapid alte substanţe.

Deoarece compusul organic se află în strânsă legătură cu hidrogenul, germaniul are o funcţie de dehidrogenare, acţionând ca o reacţie oxigen-hidrogen, care se autolimitează ulterior. Această funcţie favorizează folosirea mai eficientă a oxigenului.spacer

2.MAGNET negru ( negru lucios )Cancer la piele

Cand magneții sunt plasati pe corpul uman,câmpul magnetic pătrunde prin piele pana la țesuturi si oase.

Stim ca sângele conține fier,ca urmare actioneaza ca un conductor de energie magnetica si ajuta la creșterea fluxului sanguin si prin aceasta la livrarea de oxigen si substanțe nutritive la nivelul țesuturilor.Acest lucru ajuta la dezvoltarea si creșterea celulelor sănătoase ajutând astfel organismul sa activeze capacitatea sa naturală de vindecare.

Pamantul este cel mai mare magnet din apropierea noastra. Campul magnetic al Pamantului scade in intensitate cu cat urcam mai sus in spatiul cosmic, astfel ca la distanta de 8-14 raze terestre el ajunge de 10.000 ori mai redus.

Toata lumea vie – plante, animale si oameni – se afla sub influenta magnetismului pamantului.Efectul campului magnetic al pamantului este mult mai mare decat s-ar crede: el actioneaza ca un fel de umbrela care abate radiatiile cosmice nocive, sum ar fi cele solare.

Fara acest camp pe post de umbrela binefacatoare structurile vii ar fi fost de mult afectate, deoarece ar fi afectate proteinele si acizii nucleici. Acesti acizi atat de complecsi si exacti poarta in structura lor intregul mesaj despre tot ce se refera la fiecare dintre noi. Practic, fara aceasta umbrela binefacatoare intreaga lume vie ar disparea ori s-ar modifica genetic.
Magnetismul este indispensabil lumii vii, la fel ca si apa, aerul, hrana sau lumina soarelui.
Influenta Soarelui asupra magnetismului Pamantului este confirmata prin masuratori care au aratat ca in timpul zilei influenta magnetica a Soarelui este cu aproximativ 0,1 Gauss mai puternica decat in timpul noptii.
De asemenea, este interesant ca in anumite locuri de pe Pamant intensitatea campului magnetic este mai mare – spre exemplu Lourdes, in Franta, si Sedona, in SUA, sunt locuri in care vin multi oameni pentru a se simti mai bine si pentru a se reface.
In mediul inconjurator exista nenumarate semnale bioenergetice active, dar cele mai importante sunt:
–   undele Schumann
–   undele geomagnetice
–   radiatia solara

Pamantul este inconjurat de ionosfera, care are aproximativ 100 km inaltime. Spatiul dintre ionosfera si suprafata pamantului se comporta ca o enorma cavitate cu rezonanta electromagnetica, asemeni cutiei de rezonanta a unui instrument muzical.
Aceste unde electromagnetice rezonante sunt cunoscute sub numele de undele Schumann, dupa numele fizicianului care le-a descoperit, W.O. Schumann. Forma de unda primara (prima armonica) are o frecventa de 7,8 Hz.

Exact aceeasi frecventa este prezenta si in hipotalamus, principalul centru de control al creierului uman (regiunea din creierul nostru responsabila de concentrare si atentie).

Scoarta terestra contine 64 de elemente, cunoscute sub numele de „elemente reziduale”. Fiecare dintre aceste elemente este caracterizat de propriul sau tip de vibratii. Campul magnetic al Pamantului este influentat de aceste vibratii, „modularea” rezultata fiind cunoscuta sub numele de unde geomagnetice.

Scoarta terestra contine aceleasi materiale minerale ca si cele existente in hematiile din sangele corpului uman.

  ENERGIE = VIATA

Sursele energiei noastre biologice

Hrana si apa, prin sistemele pentru prelucrarea acestora in organism. Functionarea noastra fizica si mentala depinde de transformarea, absorbirea si prelucrarea chimica eficienta a hranei si a elementelor hranitoare. Visul este modalitatea naturala de regenerare a energiei noastre. In timpul somnului, prin vise ne eliberam de griji si tensiune, sprijinim procesul de vindecare, ne curatam de toxine.

Absorbirea campului magnetic al Pamantului se realizeaza prin inhalarea oxigenului care se afla sub influenta campului magnetic al Pamantului. Cu cat este mai mare energia magnetica inconjuratoare, cu atat este mai ridicat nivelul uman de energie.

O alta modalitate este prin contactul direct al corpului cu pamantul (prin mers, sedere, culcare pe pamant).
Prin exercitii sportive se produce energie electromagnetica de la efortul fizic.

     Trecerea unui fluid printr-un camp magnetic produce o forta electromagnetica. Asa cum apele cascadei Niagara produc energie electromagnatica, la fel si circulatia sangelui prin organism, in campul magnetic al Pamantului, produce o sursa interna de energie magnetica.
Cum pierdem energie?

Motivele pentru pierderile de energie si imbolnaviri sunt:
–  Interne:  –  alergii
–  dependente (tigari, alcool, droguri etc.)
–  carente de elemente hranitoare
–  infectii, otraviri cu substante toxice
–  raniri ale tesuturilor

–  Externe: –  lipsa energiei  magnetice in pamant
–  contaminare electromagnetica
–  dereglari geomagnetice (pete/explozii solare, faze ale lunii etc.)

–  expunere la compusi chimici, otravuri (in agricultura,  in tipografii, in contact cu materiale sintetice, vopsele, detergenti, gaze de esapament, insecticide etc.)

–  Psihologice:  –  stress
–  teama
–  indurerare
–  singuratate
–  mentalitate negativa

Prin folosirea de magneti orientati, lupta pentru sanatate si mai multa energie poate deveni mult mai eficienta.

Efectele negative ale absentei campului magnetic!

1.  Oamenii de stiinta au demonstrat faptul ca forta campului magnetic al Pamantului s-a micsorat cu peste 50% in ultimii 500 de ani, el masurand in prezent aproximativ 0,5 Gauss. Omul de stiinta si omul de stat Alexan-der von Humboldt (1799 – 1804) a descoprit ca puterea campului magnetic al Pamantului variaza de la 0,3 Gauss la ecuator pana la 0,7 Gauss la poli.

Faptul ca prezenta campului magnetic al pamanului joaca un rol principal in ceea ce priveste starea sanatatii noastre a fost confirmat atunci cand primii astronauti s-au intors bolnavi din spatiu.

Problemele de sanatate erau intocmai afectiuni aparute din cauza carentei de calciu si alte minerale, conducand la dereglari metabolice si simptome precum, depresia grava, somnolenta, osteoporoza diverse dureri.

Starea lor a fost explicata rapid prin absenta magnetismului terestru, iar problema s-a rezolvat imediat atunci cand NASA a instalat magneti in statiile si pe navele cosmice.

Aceasta nu este singura dovada a importantei campului magnetic asupra starii de sanatate a oamenilor, cat si a lumii vii in general.
Lipsa sau micsorarea campului au ca efecte cresterea in inaltime a plantelor si apoi caderea lor in colaps, implicit moartea lor.
Pamantul are un camp electromagnetic de inductie de 2×10 -4 CH Tesla, omul fiind adaptat la aceasta intensitate.

In lipsa campului gravitational omul are tendinta de crestere si ingrasare, intregul organism suferind transformari fundamentale cum ar fi:

–  deteriorarea sistemului nervos prin cresterea instabilitatii emotionale,

–  aparitia insomniei, a durerilor de cap, a starilor de amnezie,

–  iar iritabilitatea creste pana cand se produce comotia cerebrala.

–  Sistemul imunitar nu mai functioneaza normal, sistemul circulator este afectat prin cresterea de colesterol si modificarea tensiunii arteriale pana la infarct miocardic.

–  Este de asemenea afectat si sistemul respirator, glandele endocrine, ca si articulatiile.

 

Dr. Nikagawa (Tokio) a descris intr-un articol de specialitate publicat in 1976 o afectiune pe care a numit-o sindromul absentei campului magnetic.
Simptomele acestui boli includ:
– anchilozarea umerilor
–  dureri de spate si de cap
–  fibromialgia
–  insomnia
–  probleme de digestie si circulatie
–  oboseala generala

Dr. Nikagawa a examinat 11.648 de utilizatori ai terapiei cu magneti  din punct de vedere al experientei acestora cu magneto-terapia.
Rezultatele examinarii au fost urmatoarele:
–  Peste 90% dintre subiecti au observat rezultatele unei terapii foarte eficiente
–  Sub 10% nu au remarcat nici un efect
!!!  Nici una dintre persoanele interogate nu a semnalat efecte secundare adverse.
2.  Cu cat tehnologia e mai prezenta in jurul nostru, cu atat scade campul magnetic.
Cladirile din beton armat, constructiile de metal, drumurile din asfalt, automobilele, trenurile, avioanele micsoreaza efectul campului terestru la jumatate si chiar mai mult

Efectele daunatoare provin si de la „smogul electronic” – electrosmog:

–  curent alternativ,

–  aparatura electronica,

–  unde radio si TV,

–  monitoarele calculatoarelor,

–  telefoane mobile,

–  lumini fluorescente,

–  aparate de uz casnic

–  multe alte surse asemanatoare.
Oamenii care traiesc in case la curte beneficiaza de binefacerile naturii precum si de un camp magnetic mai bun, stiut fiind faptul ca orice casa din caramida sau paianta nu retine si nu impiedica magnetismul.
Orasenii, traind in blocuri, beneficiaza de o intensitate a campului magnetic mult mai redusa, datorita fierului beton, decurgand de aici o serie de consecinte nefaste asupra organismului.
In plus, magnetismul terestru se poate reduce sau ecrana din cauza unor elemente perturbatoare din mediul inconjurator, micsorandu-se astfel si actiunea acestui magnetism asupra organismului nostru, fapt ce duce la aparitia unor simptome cum ar fi durerile de cap, oboseala, dereglari de circulatie etc.

3.INFRAROSU îndepărtat -FIR (roșu )

Undele infrarosii sunt unde electomagnetice, care nu sunt in spectrul de culori perceput de om.
Spectrul infrarosu are lungimi de unda cuprinse intre 760 si 1 milion nanometri. Ochiul nu poate percepe asemenea lungimi de unda.
Pentru a intelege mai bine, grosimea firului de par uman este de 70.000 nanometri.
Undele infrarosii sunt invizibile pentru om, dar le simtim datorita senzorilor extrem de sensibili aflati pe suprafata pielii.

Raza infrarosie cu lungime de unda lunga este parte componenta a luminii emanate de soare, nu este vizibila cu ochiul liber, dar este simtita ca energie termica sau caldura in momentul in care aceasta penetreaza pielea.

Radiatiile infrarosii sunt benefice pentru sanatate si sunt usor absorbite de corpul uman fiind recunoscute in lumea medicala pentru eficientizarea activitatii fiziologice la nivel celular.
Aceste raze imbunatatesc sistemul imunitar al omului.

Radiatiile infrarosii ajuta la: reglarea echilibrului termodinamic al organismelor vii, stimularea circulatiei capilare, fapt important pentru un aspect frumos, tanar si moale al pielii; ameliorarea bolilor de piele, ale inimii si a vaselor de sange; neutralizarea efectelor negative ale campurilor toxice si electromagnetice;Caner la colon

Tehnologia FIR a apărut ca o noua tehnologie,iar aceasta se dovedește a fi utila in imbunatatirea circulatiei sangvine,a tensiunii arteriale si in alergii.Ea s-a arătat utila de asemenea in reglarea sistemului nervos autonom,reducând grăsimea,consolidând funcția hepatica,energizand metabolismul precum si la echilibrarea pH-ului in organism

4.NANO ( galben mustar )cancer la san

-nano dopul,este un produs al tehnologiei sec.21.
-acesta actioneaza prin absorbtia caldurii din exterior,convertind-o in FIR (infrarosu îndepărtat ),ajutând celulele sa supravietuiasca mai mult in organism,consolidând energia celulelor,îmbunătățind circulația sângelui,ducând astfel la creșterea metabolismului si a imunitatii.
-nano,mai are ca efect,uciderea germenilor din organism.

5.Anioni (ioni negativi)

Un medicament prea putin cunoscut.
V-a spus vreun medic ca starea de rau se poate explica de asemenea prin prezenta unui exces de ioni pozitivi? Dar ca ionii negativi sunt obligatorii pentru viata?
Ioni negativi sunt prezenti in mediul nostru inconjurator in apa, aer si sol.
Orasenii sufera din ce in ce mai mult de stres si oboseala deoarece retelele electrice, aparatele electrocasnice, telefoanele mobile, zonele industriale, produc ioni pozitivi ( -ioni acizi).
Corpul uman acumuleaza in exces ioni pozitivi (ioni acizi) nu doar datorita mediului in care traim ci si datorita alimentatiei ( romanii in general consuma foarte multa carne de porc , alcool, tutun), care ne fac mai vulnerabili la diferite boli.
Starile de slabiciune, oboseala, plictiseala, durerile de cap resimtite de persoanele care stau in camere insuficient aerisite, nu se explica numai prin lipsa de oxigen, ci si prin cresterea ionilor pozitivi, eliminati prin respiratie.
Prin urmare, avem nevoie de ioni negativi.
Ionii negativi sunt capabili sa ridice nivelul alcalin din corpul nostru.
Ionii negativi,- prin neutralizarea ionilor acizi, contribuie la cresterea imunitatii si a puterii de concentrare, reduc nevroza si anxietatea, amelioreaza alergiile sinuzitele, astmul bronsic si migrena.

CUM NE POATE IMBUNATATI BIOENERGIA PURTAREA PANDANTIVULUI ?

1- îmbunătățește imunitatea organismului.cancer

2- îmbunătățește oxigenarea si furnizarea de nutrienți in fluxul sangvin. Cancer pulmonar

3- face purtătorul sa se simtă mai energic.

4- distruge radicalii liberi.

5- întărește biocampul organismului,protejandu-l de undele electromagnetice

6- îmbunătățește tensiunea arterială.Cancer la prostată

7- ameliorează durerile,inclusiv cele articulare.

8- creșterea metabolismului.

9- reducerea nivelului de grăsime din organism.

10-întărește funcția hepatica.

11-are capacitatea de a distruge virușii si bacteriile.

12-echilibrează nivelul de pH din organism.

13-recuperare îmbunătățita in urma epuizarii fizice.

14-stabilizarea funcții cerebrale.

15-îmbunătățește purificarea sângelui.

16-echilibrează sistemul nervos autonom.

17-prelungeste durata de viața a celulelor din organism.

18-îmbunătățește digestia.

19-grăbește îndepărtarea toxinelor din organism. Cancer la testicule

20-elimina oboseala.

21-îmbunătățește somnul.

22-ajuta la întârzierea procesului de îmbătrânire.

23-protejează ADN-ul de daune.

24-creste focalizarea si concentrarea.

 

Descoperire ŞOCANTĂ cu privire la CANCER. Motivul INCREDIBIL pentru care …

Dintre formele de cancer la adulţi, două treimi sunt explicate prin apariţia de mutaţii genetice aleatorii care permit tumorilor să crească, iar o treime sunt rezultatul unor factori genetici sau ai mediului nefavorabil, potrivit Daily Mail. Astfel