Cardul Bioenergetic

 

Bio Energy Card – 60 RON fara TVA

Descrierea produsului


Bio Energy Card are un beneficiu excepțional pentru sănătate. Aceast card asigura o circulație corectă a sângelui în corpul uman și evită multe boli. Aceast card energetic a fost  dezvoltat utilizând tehnologia cu raze infraroșii (FIR) și are o pudră bio ceramică inovatoare. Cardul  a fost modelat pentru a face ca aceasta să fie benefic pentru oameni. Această cartelă este capabilă să elimine mirosurile minore, cum ar fi mirosul corpului și mirosul de mâncare în frigider. În plus, cardul nostru de energie este absolut sigur pentru bebeluși și copii. În plus, această card este testat științific pentru calitățile sale.
Cartea Bio Energy este alcătuită dintr-o valoare ridicată pentru vindecarea corpului / Sănătate dacă se practică zilnic. Această cartelă este compusă din tehnologia Far Far Ray (FIR), utilizată cu o pulbere bio-ceramică unică. Acesta a fost creat astfel încât să poată vindeca toate aspectele legate de sănătate ale circulației sanguine corespunzătoare a corpului uman.
Cardul anti-radiații Bio Energy este considerat a fi benefic pentru majoritatea problemelor medicale și psihologice. Este o formă de medicină alternativă bazată pe o teorie antică potrivit căreia toate bolile sunt cauzate de o perturbare a fluxului de energie din corp. Potrivit teoriei cardului de bioenergie, există șapte centre energetice principale în organism și energia curge în organism din mediul înconjurător. Această energie circulă în organism între aceste centre energetice printr-un sistem de canale similare cu vasele de sânge și revine din nou în mediul înconjurător. Aceste canale sunt denumite meridiane în acupunctura și Nadis în medicina ayurvedică din India. Cardul de energie bio este denumit „chi” în medicina chineză și „prana” în medicina ayurvedică. Cardul de energie bio este în stare continuă de curgere pe întreg corpul, iar canalele pot fi cartografiate prin măsurarea variațiilor rezistenței electrice a pielii.

 

 

Beneficiile cardului Bio-Energy:

Modifica structural apă potabilă.
Activați moleculele de apă ale corpului.
Fluidizeaza sangele
Elimina stresul și oboseala.
Crește energia.
Elimina mirosurile neplacute.
Mentine prospetimea  alimentelor stocate în frigider.
Elimina migrena, dureri de spate și artrită corporală.
Menținerea unei creșteri excelente pentru plante .